one by one wimper techniek

One by one

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. 

wimperextensions

One by One

Het is mogelijk om op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen te hebben. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vast zitten aan uw eigen wimpers.

Ogen met zulke lange volle wimpers lijken veel groter, openen uw gezicht en versterken uw uitstraling.

One By One Wimperextensions zijn een wereldwijde trend en zéér populair. Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: Met wimperextensions blijft u er altijd verzorgd en absoluut vrouwelijk uit zien!

one by one lashes 20

Lets be beautyful

One by one navullen

natuurgetrouwe losse wimperhaartjes

U zult gemiddeld 3 a 5 wimpers met of zonder wimperextensions per dag verliezen. De wimperextensions blijven gemiddeld 2 tot 4 weken mooi zitten, het raadzaam om 3de week Refill behandeling te ondergaan, waarbij uw wimpers weer worden aangevuld met nieuwe extensions.

Hiermee voorkomt u dat er ‘gaten’ in de wimperlijn ontstaan en behoudt u mooie volle wimpers.

Verwijderen van de extensions

3de Nabehandeling Microblading

Als er weinig of bijna geen extensions meer op de de eigen wimpers aanwezig zijn (minder dan 75%) wordt er een nieuwe set geplaatst. De wimperextensions kunnen namelijk heel gemakkelijk, veilig en in relatief weinig tijd (ongeveer 30 minuten) voor u verwijderd worden.

Hiermee garandeert u zichzelf ermee dat uw natuurlijke wimpers onbeschadigd blijven.

Beautique Angelova

Beautique Angelova is gespecialiseerd in het zetten van wimper extentions volgens de Russian volume techniek, Lashlifting,  Microbladding en meer…

Contact gegevens