Beauty behandeling

Lash lifting

Lash lifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. 

De Naturel look

Volume Lash lifting

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven.

Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. 

Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel op korte als lange wimpers.

LashLifting 5

Lets be beautyful

Vragen van klanten

HOE LANG BLIJFT LASH LIFTING ZITTEN?

De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 6 tot 8 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit je wimpers verdwijnen en kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren. Het is dan ook slim om direct al een nieuwe afspraak te plannen zodat je niet voor verrassingen komt te staan, of dat de agenda overvol is.

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling.

Vragen van klanten

IS LASH LIFTING SCHADELIJK?

In tegenstelling tot wimper permanent is Lash Lifting absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen.

De perming- en volumizing crèmes die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven

Beautique Angelova

Beautique Angelova is gespecialiseerd in het zetten van wimper extentions volgens de Russian volume techniek, Lashlifting,  Microbladding en meer…

Contact gegevens

Onderwerpen