Beauty Wenkbrauw behandeling

Microblading

Wil jij natuurlijke volle wenkbrauwen die tot 2 jaar zichtbaar zijn? Plan dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in.

Semi Pemanente make-up

microblading

Hoe gaat een microblading wenkbrauwen behandeling bij Beautique Angelova in zijn werk? Een microblading behandeling bestaat uit twee delen.

De behandeling wordt uitgevoerd met een steriel pennetje waaraan flinterdunne naaldjes zitten in de vorm van een mesje. Zo wordt elk haartje één voor één op de huid gepigmenteerd.

Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

corrigeren oude PMU

Lets be beautyful

Iste Nabehandeling

Nabehandeling Microblading

Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na 4 weken 30-40% van de kleur hebben verloren. Een nabehandeling zal daarom dan ook 4 tot 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden.

Nabehandeling Vette huid

3de Nabehandeling Microblading

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan, omdat het pigment niet goed is gehecht aan de huid. Dit kan komen door het niet naleven van de nazorg, door een vettig huidtype of door een snelle celdeling van het lichaam (vaak bij dames/heren onder de 21 jaar)

Beautique Angelova

Beautique Angelova is gespecialiseerd in het zetten van wimper extentions volgens de Russian volume techniek, Lashlifting,  Microbladding en meer…

Contact gegevens

Onderwerpen